naar home pagina LENS business software
Nieuwsbrief voor gebruikers van
Q-link | Q-base | Q-safe | Performancemanager


juni 2023
Inleiding

 

Met veel plezier kondigen we aan dat er een nieuw startscherm in Q-link beschikbaar is. In deze nieuwsbrief leest u daar meer over. Daarnaast doen we voor apotheken melding over de consequenties van de nieuwe KNMP richtlijnen en aangepaste HKZ-norm. Tenslotte informeren wij u over de geplande cursussen in de komende weken.

Update
Het vernieuwde startscherm is beschikbaar


Sinds vorige week is een vernieuwd startscherm voor Q-link geplaatst! Door het gebruik van tegels met snelkoppelingen geeft het startscherm toegang tot favoriete functies voor uw organisatie. Er kan bijvoorbeeld snel genavigeerd worden naar veelgebruikte documenten in Q-link of naar de jaarplanning in Q-base, er kan direct een Q-base melding ingevoerd worden of u kunt eenvoudig doorklikken naar relevante websites of andere applicaties. Daarnaast geeft het startscherm een overzicht van de belangrijkste informatie uit al uw modules. Het nieuwe startscherm is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en bovendien helemaal naar de wensen van uw organisatie in te richten.

Bent u benieuwd hoe dit nieuwe startscherm eruit ziet? Klik dan hier om een voorbeeld te bekijken.

Wilt u het nieuwe startscherm laten instellen? Neem dan contact op met onze helpdesk via info@lens-bs.nl of 035-6286288. We stemmen dan samen met u af hoe het startscherm er voor uw organisatie uit gaat zien. Aan het instellen van het nieuwe startscherm zijn geen extra kosten verbonden, ook toekomstige aanpassingen zullen wij kosteloos verwerken.

 

Maakt u liever gebruik maken van de huidige versie van het startscherm? Geen probleem, al onze klanten behouden hun huidige weergave tot we op uw verzoek het vernieuwde startscherm instellen.

Geactualiseerd handboek voor apotheken
Nieuwe KNMP richtlijnen: Handboek Openbare Apotheken geactualiseerd


De KNMP heeft nieuwe richtlijnen gepubliceerd. Als gevolg hiervan is de NAN gedeautoriseerd en is de HKZ-norm Openbare Apotheken aangepast.

 

We hebben voor u de consequenties van deze wijzigingen in kaart gebracht en uitgewerkt in voorbeeldprocedures. Meer weten en/of interesse om deze documentatie te ontvangen? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze helpdesk via info@lens-bs.nl of 035-6286288.  

Cursussen
Q-link cursussen

LENS business software verzorgt cursussen die u kunnen helpen om Q-link beter te gebruiken in uw organisatie. Er is een cursus voor beginnende gebruikers en een verdiepingscursus voor gebruikers die ervaring hebben met Q-link, maar meer willen leren over de mogelijkheden.

 

De volgende cursussen staan gepland:

  • Q-link basiscursus: 
    • donderdag 14 september 09.30-13.30 uur online
  • Q-link verdiepingscursus: 
    • donderdag 29 juni van 09.30 tot 13.30 uur online
    • dinsdag 12 september van 09.30 tot 14.00 uur in ‘s-Graveland

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een cursus voor uw organisatie te verzorgen (online of op locatie) waarbij het programma op uw wensen wordt afgestemd.

 

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.