naar home pagina LENS business software
Nieuwsbrief voor gebruikers van
Q-link | Q-base | Q-safe | Performancemanager


mei 2016
Q-safe gereed
Module voor risico-inventarisatie beschikbaar
De nieuwe module Q-safe voor het uitvoeren en vastleggen van risico-inventarisaties van processen is beschikbaar! Verschillende klanten gebruiken deze module inmiddels en zijn enthousiast over het gebruikersgemak en de koppeling met Q-base waardoor eenvoudig activiteiten gepland en bewaakt kunnen worden.

 

Q-safe kan ook gebruikt worden voor een risicoanalyse die centraal ingericht wordt en waarbij iedere locatie vervolgens z'n eigen risico's moet scoren en acties moet benoemen.

 

Bent u ge├»nteresseerd in Q-safe, neem dan contact met ons op via info@lens-bs.nl of bel naar 035-6286288.  

Gebruikerstips
Aan de slag met nieuwe ISO/HKZ
Op 15 september 2015 is de nieuwe ISO 9001:2015 norm gepubliceerd. Daarnaast is op 1 januari jl. de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) in werking getreden. De aangepaste HKZ-normen zijn inmiddels ook gepubliceerd.

 

Meer weten over de nieuwe normen en de consequenties voor uw organisatie? De praktische eendaagse training van Limpens en Partners voorziet u van alle relevante informatie en praktische voorbeeldmaterialen zodat u direct aan de slag kunt. Meer informatie over de training Nieuwe ISO/HKZ norm en de training Nieuwe HKZ norm voor Openbare apotheken en cursusdata vindt u op de website van Limpens en Partners.  

Cursussen
Cursusdata

LENS business software biedt in samenwerking met Limpens en Partners een aantal cursussen aan om u nog beter te ondersteunen bij het onderhouden en verbeteren van uw kwaliteitssysteem. Alle cursussen kunnen ook bij u op locatie verzorgd worden voor uw eigen medewerkers. We bieden de volgende cursussen aan:

Q-link cursussen

De Q-link basiscursus behandelt hoofdzakelijk de modules Q-link en Q-base, maar ook Q-safe en Performance manager komen aan bod. Deze cursus wordt aangeboden op:

  • dinsdag 7 juni van 09.30 uur tot 14.00 uur

 

De Q-link verdiepingscursus geeft meer inzicht in de mogelijkheden en effici├źnter gebruik van de registratiemodule Q-base. U leert werken met de module Q-safe en ook het inrichten van prestatie-indicatoren in de module Performance manager komt aan bod. Deze cursus wordt aangeboden op:

  • donderdag 30 juni van 10.00 uur tot 14.00 uur

 

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.

Trainingsaanbod Limpens en Partners

Limpens en Partners verzorgt basistrainingen en verdiepingstrainingen over kwaliteitsmanagement en LEAN management. De groepen zijn klein en theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. We bieden de volgende trainingen aan:

 

Kijk op de website van Limpens en Partners voor meer informatie of om u aan te melden.