naar home pagina LENS business software
Nieuwsbrief voor gebruikers van
Q-link | Q-base | Q-safe | Performancemanager


september 2015
Nieuwe Q-link
Vernieuwde Q-link enthousiast ontvangen
De vernieuwde Q-link is inmiddels bij de meeste klanten uitgerold en we hebben veel enthousiaste reacties gekregen. Het vernieuwde uiterlijk, de eenvoudige navigatie en de uitgebreide mogelijkheden van de Q-link editor vallen in de smaak!  
Q-safe voor risico-inventarisatie van processen en nieuwe ISO/HKZ
Vol enthousiasme storten wij ons de komende weken op ons volgende project: het afronden van de nieuwe module Q-safe voor het uitvoeren en vastleggen van risico-inventarisaties van processen. Dit najaar wordt de nieuwe ISO 9001:2015 gepubliceerd met een belangrijke rol voor risicoanalyse, dus dat sluit goed aan. Houd de nieuwsbrieven van LENS business software en Limpens en Partners in de gaten voor meer informatie over Q-safe en de nieuwe ISO-norm en over de consequenties voor de HKZ-normen. In dit kader vindt u verder in deze nieuwsbrief informatie over de training ‘Uitvoeren van de prospectieve risico-inventarisatie’ waarvoor u zich hier kunt aanmelden.
Q-link gebruikersbijeenkomst

Om te horen of er bij u nog wensen en ideeën bestaan over de verdere ontwikkeling van Q-link, Q-base en Performance manager organiseren we op dinsdag 24 november a.s. van 10.00 tot 12.30 uur een Q-link gebruikersbijeenkomst met aansluitend een lunch. Uiteraard informeren we u ook over de laatste aanpassingen en over de nieuwe module Q-safe. Deelname is kosteloos. Mocht u willen deelnemen, meldt u dan hier aan.


Wel wensen en ideeën, maar niet in de gelegenheid om naar de gebruikersbijeenkomst te komen? Mail ons: info@lens-bs.nl.

Cursussen
Q-link cursus

LENS business software organiseert ieder kwartaal Q-link cursussen, zowel voor beginnende gebruikers als voor gebruikers die zich meer willen verdiepen in de verschillende mogelijkheden van Q-link. We oefenen in de cursus met laptops met de nieuwe versie van Q-link. We bieden de volgende cursussen aan:

 

De Q-link basiscursus behandelt Q-link en Q-base en wordt aangeboden op:

  • dinsdag 29 september van 09.30 uur tot 13.00 uur

 

De Q-link verdiepingscursus geeft meer inzicht in de mogelijkheden en efficiënt gebruik van de registratiemodule Q-base en de module Performance manager voor het meten van prestatie-indicatoren. Deze cursus wordt aangeboden op:

  • dinsdag 29 september van 14.00 tot 17.00 uur

 

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden.


De cursussen kunnen ook op locatie verzorgd worden voor de eigen medewerkers. Ook dan zorgen we voor laptops waarmee geoefend kan worden.

Training Uitvoeren van een prospectieve risico-inventarisatie
LENS business software biedt in samenwerking met Limpens en Partners de training Uitvoeren van een prospectieve risico-inventarisatie aan. De prospectieve risico-inventarisatie is niet meer weg te denken uit het kwaliteitssysteem. Tijdens deze eendaagse training wordt voor eens en voor altijd duidelijk hoe het zit met prospectieve en retrospectieve analyses. Tevens kijken we hoe we dit instrument effectief kunnen inzetten binnen de organisatie. Hierbij spelen visualisatie van de risico’s en het bewaken van de voortgang een essentiële rol. Ook is er aandacht voor de werkwijze van de module Q-safe en kunt u oefenen met het maken van een risico-inventarisatie in Q-safe.


De cursus wordt gegeven op donderdag 12 november a.s. van 9.30 tot 17.00 uur. Klik hier om u aan te melden.